Vill du arbeta hos oss

Är du vår nya kollega?

Vi söker alltid kontakt med duktiga embryologer, barnmorskor, sjuksköterskor och läkare. Är du intresserad av att arbeta hos oss i framtiden så kan du skicka ditt cv till jobb@livio.se Håll även utkik här på hemsidan efter nya möjligheter.

 

Barnmorskemottagningen Livio Kungsholmen söker Barnmorska

Vi söker nu en legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt på 80-100% . Livio Kungsholmen har lång och stor erfarenhet av IVF-behandlingar samt kunskap och intresse för donationsbehandlingar. Kliniken är HBTQ-certifierad. Vi har både blivande föräldrar som genomgått assisterad befruktning och de som är spontant gravida inskrivna på mottagningen.
Vår fina barnmorskemottagning startade i februari 2021 och har avtal med Region Stockholm. Precis som alla de offentliga Barnmorskemottagningarna följer vi Region Stockholms basprogram och riktlinjer.

Arbetsuppgifter
Du erbjuds ett stimulerande, utvecklande och varierande arbete. Du kommer bla att arbeta med graviditetskontroller, telefonrådgivning, preventivmedelsrådgivning samt cellprov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg barnmorska med förskrivningsrätt och gärna har erfarenhet av mödrahälsovårdsarbete och preventivmedels rådgivning. Du är en person som ger ett personligt, tryggt och professionellt bemötande till både patienter och kollegor. Du strukturerar ditt arbete och tycker om att ta eget ansvar samtidigt som du kan göra prioriteringar och/eller ta egna beslut när det behövs.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett spännande, ansvarsfullt, roligt och utvecklande arbete i en framgångsrik och växande koncern. Under din inskolningsperiod på BMM ingår även en introduktion på IVF-kliniken. BMM och IVF-kliniken finns på olika våningsplan i samma fastighet. Inom Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Vi tillämpar individuell lönesättning, fast månadslön, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och Flex.
Detta är en tills vidare anställning på 80-100 %. med 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Skicka dina ansökan med CV till johanna.ekelund@livio.se. Märk dina ansökan ”BMM/Bm Kungsholmen”, senast 210211. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden. Du är även välkommen att maila eventuella frågor om tjänsten till johanna.ekelund@livio.se